Къци призна: Страх ме е от Златка!

0
Къци Вапцаров

Плеймейтката взела страха на водещия, когато го заплаши с побой

Кльощавият Къци Вапцаров най – накрая изплю камъчето и призна чистосърдечно, че се страхува от Черната Златка. В изповедалнята на Големия брат тв водещият заяви, че според него тя е жена с изключително лабилна психика, която в същото време страда и от сериозни психически проблеми.

Черната Златка

Вапцаров бе провокиран от поредните нападки на заядливата плеймейтка, която напоследък го взе за свое опитно зайче и започна редовно да си измерва силите върху крехките му рамене.

Преди малко повече от седмица, тя го напсува за първи път на майка. След като вчера бе номинирана за изгонване тя отново си изпусна нервите и го обиди на „паразит” и „тъпанар”, а на всичкото отгоре отправи закана, че ще му счупи кокалите при първа възможност.

Къци Вапцаров говори убедено, че Злати е непредвидим човек, който лесно събуждал най – лошото в другите хора и това никак не му се харесвало. Според неговото вещо мнение, секс бомбата се държала така, защото си мислела, че по този начин завинаги ще остане в съзнанието на хората. „Тя е психясала”, завърши телевизионерът.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=PFAfZ8rwsho

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *