Къци: Китарата ми ме спаси да не полудея във ВИП Брадър

0
Къци Вапцаров

Без инструмента чувствал, че ще изтрещи

Галантният шоумен Къци Вапцаров призна в прав текст, че неговата любима китара е била нещото, заради което не е изпаднал в безтегловност по време на пребиваването си в къщата на ВИП Брадър. Тя именно била инструментът, чрез който се освобождавал от излишното напрежение и негативната енергия, с нейна помощ успял да се съхрани здрав и читав.

Мистър супершоу Невада определи спечелването на третото място като голям успех за себе си, но все пак повече се радвал на победата на певеца Орлин над зловещия Фънки. Защото Орлин бил човекът, който никога и никого не е псувал, не се е напивал като прасе, не е обиждал, въобще бил за чудо и приказ, защото на практика не правел нищо.

Къци Вапцаров

Въпреки че Къци насъбра доста противници заради инфантилното си поведение във ВИП Брадър, той чистосърдечно призна, че затова голяма част от вината си е лично негова. В някои моменти просто забравял, че в действителност участва в една игра и приемал нещата твърде сериозно.

За съжаление обаче той не разказа за чувствата си по време на големия финал, които надделяха над здравия разум и го принудиха да се натаралянка до весело настроение, докато последните оцелели чакаха обявяването на резултатите.

Къци Вапцаров иначе обясни неизменното си спокойствие по време на предаването с мотива, че „върху бялото черното изпъква по – добре”. Това именно му помагало да запази самообладание при атаките на някои от другите съквартиранти и да остане безразличен към техните обиди.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *