Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Къци изтрещя: Слави Трифонов е виновен за всичко лошо в моя живот!

Къци Вапцаров и Слави Трифонов

Къци тотално изкукурига и скочи на Любен Дилов – син

Невзрачният Къци Вапцаров се разгорещи максимално от близостта на нововлезлия в къщата Любен Дилов – син и скочи срещу него и приятелят му Слави Трифонов. Той заяви, че именно те са виновни, задето на времето свалили от ефир неговото предаване „Риск печели, риск губи” и на негово място стартирали продуцираната от Слави продукция „Вот на доверие”.

Излиянието на Вапцаров беше доста енергично и той разкри някои от най – големите тайни на бТВ. Според него края на отношенията му с телевизията се отлагал в продължение на цели две години от тогавашните шефове, а през това време екипът на Трифонов обмислял цялостната концепция на новото предаване.

Любен Дилов – син

Като нагледно доказателство за думите си Къци обяви, че „Риск печели” било свалено от екран през летните месеци на 2005 година, а още пред есента започнали да излъчват надпреварата на Слави.

Любен Дилов – син направи всичко възможно, за да озапти нахалния Къци и заяви, че не са правени никакви конспирации. Той разказа, че участвал в разработването на конкурентната продукция и въобще никой не е искал да му слага пръти в колелото на щастието. Вапцаров обаче не се съгласи и продължи да настоява на своето.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Къци изтрещя: Слави Трифонов е виновен за всичко лошо в моя живот!

 1. Мила Отговор

  06.11.2012 в 13:25

  „Къци“ може да е „изтрещял“ като шоумен в миналото, но по вашата тъпа терминология Слави Трифонов е „изтрещял“ като „минало настояще в бъдещето“ и горко й на телевизията, на която се налага да го показва, поради несъобразен договор. Жалък пещерен модел, с жалки напъни за „новаторство“.

 2. Мила Отговор

  06.11.2012 в 14:07

  Що се отнася до Л. Д., той не е „последна инстанция“, обвързан е словесно и финансово със Слави Трифонов и няма как да се откаже от миналото си, без да изцапа настоящето си на „коректив“.

 3. Мила Отговор

  06.11.2012 в 14:16

  И… срещу колко финикийски знаци Л. Д. влезе като „гост“ във „ВИП“ Брадър, за да заяви оказаната му „чест“ да участва в „социалния експеримент“ с преимуществено контейнерните отпадъци?

 4. Мила Отговор

  06.11.2012 в 14:18

  ДЕЙСТВИТЕЛНО „СКАНДАЛНО“, ПОРАДИ ЛИПСА НА ИСТИНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *