Катето Евро в нервна криза- синът й Сашко се изнася

1
Катето Евро и синът й Александър Кадиев
Катето Евро и синът й Александър Кадиев

Катето Евро е потънала в дълбока депресия и е на ръба  на тотален емоционален срив, алармират нейни близки. Отдавна стана ясно, че симпатичната актриса има само една вечна и истинска любов, а именно  синът й Сашко. Александър Кадиев по познат като Пацо от „Стъклен дом” е решил да се изнесе и изостави майка си, за да заживее със своята любима Таня. Това е и причината за емоционалния крах на актрисата, която последно време се подвизава повече като готвачка при „Отчаяните съпруги” по Нова тв.  Въпреки че Катето Евро твърди, че не е властна майка за никого  не е тайна, че тя не може да си представи живота без Сашко, който да е неотлъчно до нея.

Александър Кадиев обаче добре познава опасното си мамче и въпреки че много я обича, този път дори не й е представил танцъорката на салса, а е решил тихо мълком да се откъсне от полата й.

Александър Кадиев и новата му любов Таня
Александър Кадиев и новата му любов Таня

Припомняме ви, че преди време Сашко въртеше любов с актрисата Илияна Коджабашева, която играеше в „Забранена любов”, но Катето успя да ги раздели. Двете актриси непрекъснато се караха и се налагаше синът на Катето да им става буфер.

Сега Сашко вече е помъдрял и си е извадил поука от предходната история. Според запознати Александър Кадиев и новата му приятелка дори обмисляли бебе. Още щом дочула за този факт и без друго сдухалата се Катя Евро тоталното откачила. Актрисата, която въпреки напредналата си възраст все още изглежда чудесно никак не искала да става баба, а камо ли да гледа внуци. Не стига, че Таня възнамерявала да отвлече синът й, ами искала да я и зароби. Катето Евро на много пъти споделя в свои интервюта, че не се чувства готова да стане баба и не иска синът й да прибързва. И този път актрисата се опитала да „вразуми” Сашко  да не се изнася, но Пацо от хитовия сериал на Би Ти Ви бил непоклатим в решението си, което довело до кризисното емоционално състояние на любимата на поколения българи актриса от „Оркестър без име”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *