Категорично: Мъжете лъжат повече от жените

1

Силният пол не изпитва угризения на съвестта

Кой лъже повече?
Кой лъже повече?

Последното изследване на британски учени за отношенията между мъжете и жените показа, че представителите на силния пол лъжат доста по – често от своите половинки. В анкетата участваха 2 000 души, които разкриха защо най – често изкривяват истината.

От обобщените данни става ясно, че мъжете лъжат средно по три пъти на ден и така премятат събеседниците си по около 1000 пъти за една година. 52 % признават без притеснения, че не изпитват никакви угризения от изречените лъжи. Представителите на силния пол най – често твърдят, че нямат време, докато всъщност просто нямат желание да свършат нещо.

Жените лъжат най - много в леглото
Жените лъжат най – много в леглото

Жените пък най – често лъжат по отношение на своите емоции и най – голям процент от тях твърдят, че са добре, когато всъщност се чувстват зле. Цели 71 % признават, че изопачават истината с добри намерения – да не наранят приятелите, семейството или колегите си.

Изненадващо обаче се оказва, че дамите лъжат доста по – често по въпросите на любовта. В това отношение едва 23 % от тях са искрени, докато при мъжете в откровения по интимните въпроси изпадат цели 39 %. Подобна е ситуацията и в секса, като голяма част от представителките на нежния пол разкриват, че редовно симулират оргазъм, за да не обидят съпрузите и приятелите си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ryoml-ki0QM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *