Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Катаджии глобиха бг министър

Катаджии глобиха бг министър, той ги хвали

Безумно смели катаджии изрисуваха министър Томислав Дончев с фиш за 20 лева, вместо да му козируват. За случая съобщил самият той пред свои приятели. Дончев споделил, че бил приятно изненадан от ченгетата, които за разлика от свои колеги не спекли при вида му, а решително извадили химикалките и насинили контролния талон. Когато научил за случая, народният изпълнител Веселин Маринов получил поредно вдъхновение и обещал, че ще възпее прецедента в най- близко бъдеще.

Министърът по управлението на средствата от ЕС разказва, че причина за глобата не било някакво тежко нарушение, а неговата разсеяност. Когато тръгнал на път, забравил да включи светлините, които са задължителни при движение в зимни условия. Късметът му изневерил около Ловеч, където бил спипан от бдителните служители.

Катаджии глобиха бг министър, той ги хвали

По думите му, там бил спрян от две млади полицайчета, които освен че били безкомпромисни пред нарушителя, на всичкото отгоре се държали мило и любезно. Кротко обяснили какво нарушение е извършено, след което направили проверка на документите. Това напълно сащисало Дончев, който съвсем не очаквал подобно поведение.

„Не знам дали разбраха кой съм, но ако са знаели мога само да ги похваля за непреклоността им. Защото някои от техните колеги като ме видят и отдават почест, вместо да си свършат работата. Ако пък не са се усетили, доставиха ми истинско удоволствие, защото бяха любезни и организирани. Най-вероятно ще пиша писмо до прекия им началник, за да ги похваля” – коментира Томислав Дончев.

Приятели на министъра пък си пожелаха нова песен от легендарния почитател на българската полиция Веселин Маринов, в която да възпее този конкретен случай. След като научил за историята, творецът твърдо обещал, че ще напише песента при първа сгода.

Интервю с Томислав Дончев:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *