Каскадьорката Стелла тренирала с Наско и на интимния фронт

1

Стелла1Каскадьорката Стелла Ангелова, която от 16-годишна живее в САЩ и се е връщала само три пъти в България, в момента наваксва с нравите и обичаите на родината си.

Тия дни тя се яви в телевизионно студио доста замаяна и обясни, че е махмурлийка, защото опитвала нашенската ракия. Сочената за фаворитка на риалитито „Денсинг старс“ никога не е танцувала професионално, а се е занимавала с художествена гимнастика. След това се захванала с каскади и била доста търсена. Тя отлично се справя с ръкопашен бой, нападение и самоотбрана, скачане от високи сгради, хвърляне в пропасти, скачане от кола в движение и даже с модерното сега в България самозапалване.Стелла След риалитито ще дублира опасни сцени във втората част на хита „Аватар“, след като игра и в първата.

Смелата дама сега опознава не само страната си, но и нейните мъже. На фона на сдържаните американци, а в Холивуд на фона на изобилието от гейове, у нас тя попадна на истинска златна мина. Блондинката за нула време завъртя главата на партньора си Наско и даже свари за една седмица да се напъха в леглото му. Това не е клюка, защото самата дама се похвали колко са близки, а на репетициите и дори на сцената двамата се държат доста интимно, особено тя, която няма задръжки и го целува собственически по всеки повод.

Разкрепостената фурия има невиждана енергия. От бурните нощи с любимия, скача направо в репетиционната зала, където изучава сложни стъпки и танцува така, сякаш е професионалистка. Може би актрисата в сянка си представя, че това е роля, която трябва да дублира и го върши напълно професионално. Тяхната двойка винаги събира овациите на публиката и журито и със сигурност ще стегне финала. Това личи от лекотата, с която се справя досега и невероятното самочувствие, с което излиза на сцената. Двамата с Наско така добре са се сработили, че не си личи кой е учителят и кой ученикът. Вероятно щастливият танцьор вече вижда в мечтите си как покорява Холивуд, защото ако чувствата продължат, Стелла може и да го вземе със себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/271T73tjpbM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *