Касапинът от Тенерифе опитал да обезглави и медсестра

0

deqnДеян Деянов, който отряза главата на британска туристка в Испания, се е опитал да убие медицинска сестра в психиатрията, където беше въдворен. След инцидента, българинът бил преместен в затвор.

Деянов, който страда от тежка форма на шизофрения, се нахвърлил върху медицинската сестра, въпреки охраната пред стаята. Касапинът се опитал да голи ръце да откъсне главата на жената и само бързата реакция на охраната я спасила. Медицинската сестра е в тежко състояние, но ще се възстанови.

Надя Миланова, от която Деян има дъщеря, все още не се е съвзела от преживения ужас,

Деянов обезглави английската туристка в магазин за сувенири
Деянов обезглави английската туристка в магазин за сувенири

 докато деляла един покрив с него. Въпреки че са минали вече две години, жената още не може да изтрие спомена за деня, в който Деянов опрял нож в гърлото на малката им дъщеря. Според Надя, наркотиците са подлудили Деян и са го превърнали в изверга, който не веднъж се опитвал да я хвърли през терасата.

След убийството на английската туристка, друга бивша приятелка на психопата, проговори за зверствата му. Десислава имала връзка с Деян в гимназията. Още тогава той редовно друсал и губил всякакъв контрол. Пребил я няколко пъти толкова жестоко, че за да се спаси, Деси напуснала града заедно с цялото си семейство.

Освен с жени, Деян Деянов имал интимни отношения й с мъже. Прекарал известно време във Великобритания, където отново направил пребиваването си запомнящо се. Негов бивш интимен приятел разказва пред тамошната преса, че краткото му съжителство с Деян било истински кошмар. Българинът не спирал да се друса, така че приятелят му го изгонил от дома си. Няколко месеца по- късно, случайно го засякъл в заведение с друг мъж от Източна Европа, с когото участвали в банда за дребни кражби.

Убийството на британската туристка потресе Европа. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *