Кървавата истина: Защо БСП подариха ДАНС на ДПС?

0

Червената хунта беляза с ПОЗОР най – новата история на България

протести софия
Народът въстана срещу олигархията

Потресаващите събития от политическия и обществен живот у нас накараха обикновените граждани да проклинат деня, в който БСП отново се докопа до баницата. Протестите в България започнаха отново, а станалите легендарни обещания на червената хунта за добруване се сбъднаха, но НЕ СЪВСЕМ! Защото облагодетелствани се оказаха само техните коалиционни партньори от ДПС, чиито действия бяха точно и кратко определени от бившия министър – председател Борисов с думите „ДПС изнасилва столетницата”.

За кратко време БСП успя да разточи дебела и тлъста баница, от която започна да чупи още по – тлъсти парчета за своите приятели в кавички. Скандалното назначение на Дилян Пеевски за началник на ДАНС отново разбуди духовете на позаспалия български народ и предизвика хиляди да търсят отговор на въпроса ЗАЩО именно Пеевски бе назначен за шеф на една от най – важните за България служби.

Отговорът може да бъде само един – защото без да се подложат под ятагана на ДПС, БСП просто щяха да останат с пръст в … устата и подскачайки около ГЕРБ да молят за позволение да се докопат поне до трохичките.

протести софия
Никой не иска Пеевски в ДАНС

Пари, майна, ПАРИ! Това е точната дума, която мотивира родните политици! Без значение от коя партия са, без значение дали са в парламента или не! Всички те мечтаят единствено и само да се докопат до държавния бюджет, за да тъпчат собствените си банкови сметки с кървавите пари, съдрани от кожата на народа. Защото нито един от тях на направи нещо хубаво за своята родина, нито един от тях не помогна на хората да излязат от блатото на страданието.

Също така мнозина се питат кой нарежда на БСП и формалният лидер Станишев на кого и колко да подаряват? Кой е патронът в сянка, който разплака България в последните двадесет години? Защо преди да е назначено новото правителство, топлите места в парламента и по службите бяха разпределени и предварително одобрени, без да се иска мнението на когото и да било. И не на последно място – защо Орешарски НАРЕДИ на своите депутати и министри да гласуват за Пеевски, заплашвайки ги по най – грозен начин?

Въпросите са хиляди, но лошото е, че никой не дава отговор. Самият Борисов също би отбой и отказа борбата, цупейки се като малко дете. Напускане на пленарна зала, празни приказки по медиите и обграждане с непълноценни хора – това бе нещото, което свали ГЕРБ от власт и доведе до огромни сътресения в държавата, заплашвайки да предизвика гражданска война.

На нас остава само да се молим на Бог да ни пощади, защото политиците съвсем явно продължават да разграбват и да безчинстват на воля.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=dSxFfUA7G78

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *