„Кървава власт” – новият роман на Веселин Стаменов разкрива как мафията управлява държавата

0
Кървава власт
Кървава власт

Доживяхме! Точно преди изборите известният автор, доказал се като добър разказвач – Веселин Стаменов, вади на светло своя нов вулгарен роман – „Кървава власт”. След близо 4 години мълчание, роденият в град Гоце Делчев, признат като наследник на Христо Калчев, се осмели и отново влиза в битката за най-продавани и четени книги за 2013 година.

Репортер на skandalno.net се свърза с писателя, който сподели пред нас следното: „Дадох 4 години на всички тези, които се стремяха да запишат името си като съвременни автори на подобен вид художествени книги. Преди години това се превърна в някаква изкривена мода и доста опорочи нашия занаят. Днес, с чиста съвет мога да кажа, че времето отми плявата и да се надяваме, че е останало само зърното. С „Кървава власт” искам да покажа реалността в симбиозата между властта и мафията, анализирана през моята камбанария.”

Веселин Стаменов
Веселин Стаменов

Издател на вулгарния роман е известното българско издателство „БГ книга@”, което събрало сили да извади романа и на книжния пазар и на тези, които ще четат книгата онлайн. Според тях, успехът и е сигурен, защото Стаменов се доказа през годините като най-умелият „крадец” на умението да се правят романи в стил Христо Калчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *