Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кървава драма! Младеж, гадже на две сестри, уби едната да не му пречи

агресия18-годишен младеж от Стара Загора е в ареста за убийството на 19-годишната Мария от Хасково. Младежът тайно ходел и с двете сестри, но те не знаели. Мария мислела, че със сестра й са само приятели, а 24-годишната Яна също мислела, че обича само нея, а при сестра й ходи само да си приказват. В деня на убийството каката оставила тригодишното си дете при малката да го гледа.

Двете живеели в различни квартири и Мария се съгласила да се грижи за племеника си. По някое време обаче се сетила, че на детето му  трябва някаква грешка и отскочила до сестра си. Там заварила нея и гаджето си в недвусмислена поза и тихо излязла. Разгорещени от любов, двамата не я забелязали. Момичето било шашнато от измамата и грозното поведения на любимия си. Той дошъл при нея след няколко часа и тя му вдигнала лют скандал. Наричала го измамник, заплашвала, че го изоставя, крещяла му да се маха.агресия жени

Тогава Ромеото изведнъж се превърнал в Отело, хвърлил се към Мария и започнал  да я налага. Тя пищяла, заедно с нея пищяло и детето. За да я накара да млъкне, младежът грабван един от кухненските ножове и я пробол в шията. Тя се съвзела, хукнла да бяга, но той забил ножа в гърба й. В същото време сестра й била пред квртирата на Мария. Идвала да си вземе детето, но чула ужасяващите й писъци и плача на детето си.

Тя извикала полиция. Полицаите отрили сестра й с локва кръв, малкото дете в шок, а собстения й любовник с нож в ръката.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Кървава драма! Младеж, гадже на две сестри, уби едната да не му пречи

  1. Зак Отговор

    03.11.2013 в 9:41

    Защо пък е трябвало и да я убива?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *