Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Къртицата строши тъпомера! Два часа ромка се кара с мъжа си в ефир!

Валя МороУнищожителни коментари заливат форуми след снощния лайф на Къртицата. Продукцията тотално се изчерпа какво да прави да 17 юни и по липса на друго занимание, се захвана с ромското семейство Валя и Моро.

След като първо Рут беше разпъната на кръст, че се напила, Жени Калканджиева по същата причина, Деян и Радина бяха буквално смляни от анализи на връзката им, та Радина чак избяга от предаването, сега по липса на други интриги Иван и Андрей се захванаха с Валя и Моро.

Циганското семейство живее в къщичка, близо до базата и приютява изгонените в изгнание играчи. Без всякаква причина изгонената на два пъти 23 – годишна  Марина, стана обект на ухажванията на Моро.Марина от Бургас Той я целуна веднъж, жена му го видя и вдигна патардия, но върхът на сладоледа беше, когато Моро, като един Вертер, в тъмни нощи написа на салфетка бележка „Обичам те!“ и я намря в джобчето на раницата на Марина баш при тампоните й. Циганин да пише любовни бележки, вместо направо да си каже, това само продуцентите могат да го измислят. Тази случка можеше да бъде повод за смях и да й се отделят не повече от две минути. Но не. Не и в Къртицата.

Над два часа /с рекламите/ Иван и Андрей копаха безмилостно и жестоко в душичките на семейството, като  на няколко пъти докараха до истерия нещастната Валя, като садистично й показваха ту как мъжът й целува Марина /по бузата/, ту как пише любовна бележка. Женицата изплака сълзите си, но не. Драмата край нямаше. Най-ужасното е, че Марина ще живее с тях още поне два дни. По едно време чак на Иван му дожаля за жената и призова Андрей да спре с излъчването на кадрите, но известният с нетрайните си връзки негов колега не спря да чете морал на семейството. И така от 20 до 23,30 часа с прекъсване колкото играчите да изядат по някой печен плъх и да минат през един тунел. А иначе предаването е уж на тема кой е Къртицата…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *