Къркан американец уби 70 000 кокошки

0
Птицеферма
70 000 кокошки умряха от нелепа грешка

Нелепият инцидент е станал в щата Мериленд – Уикомико. 21 годишен американец, пиян до козирката е прекъснал електрозахранването на 70 000 кокошки, като са оцелели около стотина, а всички други са измрели.

Съдията, който разглежда случая е смаян от „убийството“ и споделя, че подобно нещо не му се е случвало в цялата му кариера. Подсъдимото лице се казва Джошуа Шелтън и е намерен на входа на птицефермата, припаднал от алкохол и облечен само с тениска и боксерки. Той е прекъснал тока, който захранва цялата инсталация в птицефермата – подаване на вода и храна, както и вентилацията. Това е довело до смъртта на близо 70 000 кокошки, а щетите се оценяват на 20 000 долара. Според полицаите, Джошуа е бил на концерт в съседно градче, където и е бил запоя. Той е придружавал дъщерата на собственика на кокошките, като това е причината да се озове пред фермата. Когато е изтрезнял, младежът не помнел нищо и също е ужасен от престъплението си.

Все още не е ясно каква присъда ще получи Джошуа, защото този случай е безпрецедентен. Най-вероятно ще трябва да плати щетите и може да се размине с условна присъда, но това ще реши съдията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *