Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Карбовски с дела за 1 милион лева

Общата стойност на делата, заведени срещу Мартин Карбовски от вече бившите му шефове от „Телеман“, е за над 1 милион лева, пресметнаха журналисти. Продуцентската къща му спретна цели 8 дела, след като той ги напусна преди година с предаването си „Отечествен фронт“, което се излъчваше по Нова тв, взе марката и се трансферира в ТВ7.

карбовски

Макар това, което сега прави Карбовски, да се нарича „фронтова линия“, от „Телеман“ вече са осъдили патентното ведомство, че е позволило да се създаде производно на името, което като интелектуална собственост не принадлежи на водещия.

„Мартин си мисли, че много хитро е прецакал продуцентите си, но ще му се стъжни, той не е авторът на „Отечествен фронт“ и сега ще трябва да се бръкне надълбоко“, злорадстват в телевизионната гилдия.

Всъщност от „Телеман“ хич не жалят за Карбовски, даже напротив. Те вече са готови с ново предаване, което е истинският„Отечествен фронт“ – с автентичната идея от създателите на оригинала. Под името „Ничия земя“ екипът в подготвил хитово житейско риалити, което стартира съвсем скоро. Заявката, която вече е дадена, е да се отвее конкуренцията и да се докаже кой е майсторът на историите, от които аудиторията настръхва.

„Ничия земя“ се връща към оригиналната идея за социален ъндърграунд – да се занимава с хората, които наистина си струва да бъдат показани. Хора забравени или непотърсени да разкажат своята история. История, която се превръща в поука. Поука, която се превръща в метафора. Метафора за живота, който живеем.

Новото предаване „Ничия земя“снима лудите, преди да полудеят, престъпниците – преди да влязат в криминалната хроника, обикновените – преди да станат необикновени.

Отличителното от всички други проекти, които съществуват или за каквито са правени опити е, че всеки епизод на „Ничия земя“ разказва две различни истории: едната по-смешна и забавна, другата – по-сериозна и разтърсва-ща. Но това не са просто два сюжета – това са две истории, разказани от две страни. Два различни погледа върху онзи свят, който дори не е в периферното ни зрение.

Единият автор е добре познатото лице от емисията на Нова Даниела Тренчева, която, преди да седне на новинарския стол, бе топ разследващ журналист. Другият автор е Елена Чопакова, която стои зад човешките истории.Тя пък е това, от което ефирът отдавна има нужда – свежа кръв, готова да се слее с всяка съдба, която трябва да бъде показана.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *