Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Карбовски: Рут, ти си убиец на деца!

Карбовски1В сълзи и сополи потъна Рут след интервю с Карбовски, което най-вероятно ще бъде излъчено в неделя.

Устатият водещ извикал участничката в Къртицата да си поговорят в студиото му, а там я направил на пух и прах. Как така ще си убиеш детето? Ти жена ли си, човек ли си, имаш ли майчини чувства? Рут побърза да се прибере и да се хвърли в леглото на Любо, като му разказа през сълзи на какви унижения била подложена.

И той ме попита още – няма ли да ме преследва този аборт цял живот, няма ли да виждам очите на нероденото дете? Рут обвиненаЛюбо започна да й подава кърпички. Певицата хълцаше, примряла от унижение. Не е негова работа какви хонорари съм взела. Не ми пука за никакви пари. Имам си. Още утре ще напусна предаването, защото тук непрекъснато ме унижават, а този просто ме довърши. Какво му влиза в работата ще правя ли аборт или не. Това мое дете ли е или негово?, шептеше през сълзи тя. И още ме попита какъв пример давам на младите хора. Да правят секс, а после аборти. Не мога да го понеса това, разбираш ли, не мога. Защо аз трябва да съм примерът на младите хора? Не може ли всеки да решава сам съдбата си? Не може ли човек да има право на избор? Тръгвам си оттук утре. Махам се! Не ме интересува договора, не ме интересува какво ще наруша! Аз имам достойнство, а те ми го смачкаха.

Любо прегърна тресящата се от рев певица и започна да й говори, че всичко ще се нареди и че няма смисъл да напуска, защото само след две седмици ще е свободна. Другите съквартиранти ги оставиха деликатно сами и излязоха на двора. Ще напусне ли Рут предването днес? Или ще остане въпреки жестоката атака на Карбовски?

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *