Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Карбовски и Патрашкова се сдавиха в ефир заради Бойко – с видео

Ако циците на Патрашкова изглеждаха така, може би Карбовски щеше да е по- милостив

Ако циците на Патрашкова изглеждаха така, може би Карбовски щеше да е по- милостив

Скандалът от миналата седмица между Сашо Диков и Люба Кулезич се оказа само загрявка за това, което спретнаха Мартин Карбовски и Кристина Патрашкова. Двамата се нападаха брутално и разменяха обидни квалификации, а повод за панаира отново беше Бойко Борисов.

Кристина Патрашкова, главен редактор на в-к „Галерия”, поиска право на отговор по повод интервю на Карбовски с премиера от 09.01. Във въпросния разговор, Бойко Борисов обвини Патрашкова в манипулация и клевета. Обидена от изказването на премиера, журналистката се възползва от правото си  да се защити.

Още от самото начало на предаването, Мартин Карбовски „захапа” колежката си. Водещият я помоли другия път да

Патрашкова и Карбовски се хванаха за гушите... заради Бойко

Патрашкова и Карбовски се хванаха за гушите… заради Бойко

пратят човека с каскета и в Нова, за да пуснат и те една флашка. Карбовски директно обвини в-к „Галерия”, че прави ченгеджийска журналистика и че са се превърнали в пощенски кутии. Карбовски настоя гостенката му да си признае, че вестника им се прави от Алексей Петров.

Всеки опит на Кристина Патрашкова да се изплъзне от неудобните въпроси със заучени реплики, веднага бяха контрирани от водещия. Главната редакторка на „Галерия” първо отрече, че медията й се бори да събори правителството, като се оправда, че искали само да покажат на Бойко „кои бушони гърмят”. Минути по- късно обаче, Патрашкова призна, че се присъединява към тези, които искат оставката на премиера.

Бойко Борисов

Бойко Борисов

Кристина Патрашкова обвини медиите в зависимост, а шефовете им в мрачни сделки. Нещо, което така или иначе, всички знаят. А журналистката все пак работи в една от тях – Нова, въпреки че води само светска рубрика при Гала.

В един момент, нервите на Патрашкова не издържаха и тя нарече Карбовски „слуга”. Той пък й отвърна с „Държиш се като пощенска кутия. Стана шеф на частното МВР, а не журналист”.

След като Карбовски извади своята „флашка“ за Патрашкова, напрежението наистина се нажежи до червено. Водещият беше подбрал материали от жълтата преса за Патрашкова: „любовница на брата на Алексей”, „прави свирка на футболист за интервю”, „продава фалшива картина”, „съпругът работи за РЗС”. Журналистката обвини колегата си, че се държи гадно. Нарече го и лош поет. Той също изрази съмнения за качествата й на добър журналист.

Виж жестоката свада между Карбовски и Патрашкова! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *