Карбовски дава 1000 лева за секс с Черната Златка

0

В предаването „Карбовски Директно“ неочаквано се включи бургаската плейметка Златка Димитрова, чието име също попадна в списъка на скъпоплатените проститутки.

Водещият се пошегува в началото, че повече от 1000 лева не би дал за секс с нея, но тя го възприе буквално и започна да се оправдава, че всичко, което е излязло са лъжи, че не познава никакъв Хамстер, само била чувала за Алексей Петров, че бил страшен, но не го е виждала и замесването на името й са грозни инсинуации. За съжаление Златка също лъсна в „оня списък“.

 Според някои медии тарифата й била 5000 на нощ и те си заслужавала всеки лев. А кодовото название, под което фигурирала в поръчките, било „Салата Цезар“. Златка отрече дори, че не знае каква е тази салата и че никога не я е яла. С което малко послъга, защото дори едно ресторантско меню да е прочела в живота си, салатата фигурира там. Дамата обаче се запелтечи на въпроса какво правят снимките й в доста еротични сайтове с недвусмислени покани под нея.

 Особено популярна е в белгийските с цели фотосесии. Ако снимките са попаднали там случайно, защо не е поискала да ги изтрият, попитаха зрителите. В нета мнанията се разделиха веднага на две. Феновете ревяха – обида, не може да бъде, тя не се продава за пари. По-разумните питаха все пак откъде средства за силикон, устни, скъпи почивки и тоалети, като на практика не работи нищо съществено. Трети им опонираха, че за голи снимки се плащало много. А за други услуги още повече. Това не попречи на Черната Златка да качи още една гореща снимка от Созопол в профила си и да продължи да твърди, че си търси сериозна работа в телевизията. А работата в телевизията понякога минавала през важни легла, казаха пък нейни колежки. Златка опонира, че някой я оклеветил, защото й завижда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BbH89bNf8tQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *