Капризи без край – Азис летял само в първа класа!

0

Ромският славей докара до бяс потребителите с вечните си претенции

Азис
Азис

Капризите на Азис надминаха всякакви граници! На фона на всичко случващо се в България днес стана ясно, че чалга певецът се изживява като голяма звезда и държи да се вози само в първа класа на самолета! Имащият се за примадона мут**т отказал да пътува за концерт в Лондон, защото организаторите подценили имиджа му и го настанили в икономична класа!!!

Така събитието било провалено, а всички ангажирани измамени с пари. Защото освен платените от феновете четиридесет паунда за билетче, финансово засегнати се оказват и доста частни фирми, които се включили в рекламната кампания на отменения концерт. Мнозина вече са подали оплакване пред властите и мениджърът на Азис във Великобритания е заплашен със съдебен процес.

Азис
Азис

Въпросният Мехмед обяснява, че няма никаква вина и фиаското е пряко следствие от капризите на Азис. Хора от шоубизнеса у нас обаче обясняват, че скандалът между певеца и неговия представител на Острова е личностен. Защото все пак Азо успял да намери изход от ситуацията и въпреки скандалите ще има концерт в британската столица през този месец, но с други организатори.

Поредната изцепка на Азис докара до бяс хиляди потребители на социалната мрежа Фейсбук, които изригнаха срещу безкрайната му наглост. В общи линии юзерите отправиха горещи пожелания за скорошната му смърт, обиждайки го на пед*ал, мут*нт, недоразумение на природата и какво ли не още. Най – отявлените му противници пък си пожелаха да го видят да се вози в ла*новоз.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=S16cbSwio8U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *