Капка: Волен взе един милион лева от магнат от ДПС

4

КапкаНа въпрос на Сашо Диков вярно ли е, че Волен Сидеров е получил един милион лева от Станишев да осигури кворум в парламента и да бъде гласувано правителствато, Капка Георгиева каза, че наистина има такава информация, но парите са дадени от ДПС и по-точно от човек, който е от техните среди, има много голям бизнес и е заинтересован ДПС да е във властта.

БСП се пазели от бившия й съпруг и не влизали в преговори с него, защото не били сигурни в неговата почтеност и мълчание. Предпочитат да го заобикалят, а да не влизат в съглашение с него. Волен е един полититечски труп. Волен СидеровТой бавно се самоубива и скоро изобщо няма да бъда на политическата сцена. Алчността го убива, той продава националните идеи за пари. А тръгнеш ли да се продаваш, вече не си националист.

Бившата му съпруга прогнозира, че него няма да го има в следващия парламент. На въпроса какво мисли за любовта му с Деница, тя отговори, че човек първо предава семейството си, после партията си, накрая самия себе си. Не ме интересува с коя е в момента. Насят се слухове, че изневерява и не нея с новата млада депутатка. Това не е моя работа. Да прави каквото иска. Той не същестува като мъж за мен. Единственото, което искам е да подаде молба за развод и да не се водя по документи негова жена. Опитвала съм се да го накарам да се разведем, но и там не се получава. Не зная каква игра играе, но официално ние все още сме женени, а на мен това не ми е приятно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kgXlUtzIwrM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Няма как да не обърна внимание на НЕГРАМОТНО НАПИСАНАТА СТАТИЯ!!!
    От там нататък си направете извода във верността на съдържанието!!!

  2. Стига сте я експлоатирали тази нещастна жена, засрамете се! Какво искате да чуете от една изоставена съпруга на 50 години? Единственият й „политически“ капитал е, че е била снаха на радой ралин, а синът – внук на Радой Ралин. Той, Радой Ралин има общо 7 внука и 3 снахи, при тов адействащи, а не бивши, като нея, но те не могат да се вредят да се похвалят в медиите от нея и синчето й.
    Стига с тая Капка! направете политичекси анализ на положението в България след изборите. Ако можете…

  3. Не ти прави чест, Капке! Приеми си женското поражение и спри да се изявяваш по медиите. Делила си глеглото с този човек все пак…

  4. Капка и преди две години казваше, че Волен е политически труп и няма да влезе в Парламента ! Но той влезе , а нейната партия – не ! Затова да не коментира ! Е, може да клевети за пари и други…!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *