Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Капка отвръща на удара, оставя неверния Волен без стотинка.

Капка ще остави Влен без пукнат грош

Капка не можела лесно да преглътне изневярата на Сидеров и публичното унижение. Замислила е пъклен план. Решила е да остави лидера на  „Атака“ без стотинка. Чрез законни финансови врътки ще вземе милионите  на неверния Волен. Макар, че  не са разведени официално планът на Капка е задвижен.Необходимо било единствено да се смени собствеността на  офшорните фирми. Собствениците на петте офшорки  регистрирани на Сейшелските острови са роднини на Капка. Предатели от „Атака” подшушнаха, че Волен си скубел белите коси, но е безсилен да попречи на врътката. Дълбоко съжалявал, че се съгласил да регистрират

Капка и Волен

офшорките на роднини на Капка. В тая ситуация кристално ясно осъзнавал, че роднините на Капка естествено ще подкрепят нея.  Близък до Капка сподели, че всичките им спестявания са по сметките на офшорките.  Когато Капка и Волен се обичали решили, че след като се пенсионират ще отидат да живеят в чужбина. Авоарите по офшорните сметки щели да им осигурят безгрижен и спокоен живот на старини.
За скандалните офшорки се заговори, когато депутати от „Атака” надигнаха глави. Признаха, че са били заробени от Сидеров и Капка  с поръчителство за по 150 000  евро на човек . Според сертификатите за актуално състояние, петте офшорки са регистрирани на 26 май 2009 г. т.е месец и половина преди изборите. Две седмици след това алчните за депутатски благинки кандидат депутати са подписали  договорите за поръчителство.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Капка отвръща на удара, оставя неверния Волен без стотинка.

  1. Кондю Отговор

    22.12.2011 в 14:31

    Прав беше Пламен Даркчиев навремето като каза:“Ей, хора тоя човек /Вол. Сидеров/ се интересува само от кинти! Не от пари, а от кинти!!!“ Тогава, през 1991г. не му повярвахме.
    Оказа се прав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *