Капка окуця- съмняват се, че симулира

0

Капка фокстротЛоша травма на коляното едва не извади Капка Георгиева от „Денсинг старс“, но тя събра сили и се появи на дансинга, като доста енергично затропа по сцената във вихъра на бурен куик степ.

Тя така самоотвержено размяташе крака, че журито онемя. С такава травма е буквално учудващо, че танцуваш, каза Галена Великова. Илиана Раева пък обясни, че знае каква е болката при контузия на коляното и я похвали за смелостта. Танцуваше така, сякаш не те боли. Перфектно, поощри я тя. Капка11

Зрителите обаче се усъмниха в така наречения инцидент. Причина за това станаха водещите, които обявиха, че се е случил преди малко и не е ясно дали Капка ще излезе на сцената, но медицинският екип вече бил пристигнал.

По-късно обаче самата състезателка обясни, че се е контузила сутринта на последната тренировка. Ходила на преглед, видели я трима лекари и й сложили обезболяваща инжекция. Разминаването на думите на Алекс Сърчаджиева и Капка Георгиева породи съмнения, че или водещите не са разбрали какво се е случило и са говорили наизуст, или че контузията не е била чак толкова сериозна. Или пък, както бе внушено на зрителите, дамата има огромна воля и на всяка цена ще си изтанцува куик степа, пък ако ще и без два крака да е.

Капка е и единственият участник, който при двете си появявания на сцената говори не толкова за танците, колкото за партията си и буквално агитира от танцувалната площадка. На първото явяване тя обяви, че е националистка и похвали своята партия, а на второто, понакуцвайки, обвини другите партии за незавидното положение на българския народ. Някои даже се позачудиха дали бившата половинка на Волен не си е купила рекламно време за нестандартна агитация в шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l73mctoH0bc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *