Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Капка и Димитър Стоянов патентоват марката „Партия Атака“

Пропуск на Волен Сидеров да патентова на свое име марката „Атака” може да се окаже фатален. Капка Сидерова в сговор със сина си Димитър Стоянов и баща си Георги Ибришимов са направили вече първите стъпки да регистрират името на партията като своя собственост.

Съпругата на лидера на „Атака” обаче готви още по- неприятни изненади за неверния си съпруг . 21 декември е ключова дата за Волен Сидеров. Тогава ще се проведе национален конгрес на партията, на който се очаква лидерът да бъде преизбран. Негов опонент е доведеният му син Димитър Стоянов.

Тъй като обаче евродепутата няма шансове да измести пастрока си, Капка е замислила коварен ход, за да провали конгреса. Легитимността на националното събрание трябва да се потвърди от Контролния съвет, но всичките му членове са лоялни на бащата на Капка – Георги Ибришимов. Така че е напълно възможно да подлеят вода на Волен Сидеров.

Последиците за партията обаче ще са още по- тежки. Ако конгресът не се признае за легитимен, „Атака” няма да може

Димитър Стоянов срещу пастрока си в битката за лидер на "Атака"

да участва в следващите парламентарни избори. Дори да се намери начин да преодолеят това, Волен Сидеров и хората му няма да могат да използват името „Атака” .

Носят се и слухове, че изборът на делегати не се извършва чрез провеждане на събрания по места, а се посочват „правилните” хора, които са верни на Волен Сидеров. Това навярно ще бъде основният аргумент да се обяви конгресът за нелегитимен.

Няма по- страшно от отмъщението на бившата съпруга и Волен ще го усети с пълна сила, злорадстват враговете на лидера на „Атака”. Сидеров и депутатите, които останаха в парламентарната група на партията, отричат да има проблеми в местните структури и са категорични, че на конгреса отново ще бъде гласувано доверие на Волен да бъде лидера.

Димитър Стоянов и Капка обявиха открита война на Волен. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *