Канят Кубрат Пулев за порно актьор

1

Европейският шампион по бокс Кубрат Пулев не се съгласил да участва в порно – филм. Той сам призна, че са го поканили заради външния вид и известността му, даже му предложили сериозна сума, но отказал.

Едно е да се показваш полугол пред публика на спортния тепих, а съвсем друго да използваш тялото си за гнусни сцени, от които ще печелиш пари, коментира той. Освен това по този начин щял да изневери на гаджето си – фолкпевицата Андреа. Представете си как ще се чувства тя, ако аз се появя в такава продукция, пита риторично той и си отговаря, че ако тя направи подобно нещо, наистина ще го преживее зле. Твърде пресилени са слуховете за нашата раздяла, казва още боксьорът.

Случвало е да се сърдим, да си взимаме багажа и да се махаме, но при коя двойка ги няма тези неща? Сръдните ни траят най-много седмица. Обичам Андреа и тя ще е майка на детето ми, заявява смело Кубрат. Даже планираме вече и сватбата си. Тя ще е догодина, ще е много пищна, ще поканим много приятели. Отдавна сме двойка, любовта ни е доказана и съм сигурен, че сватбата ще се състои.

Кубрат Пулев за титлата си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *