Канили Сашка Васева за проститутка в Холандия

0
Сашка Васева

Апетитната и едрогърда звезда на фолка Сашка Васева получила примамливо предложение от холандски сводник, който настойчиво я поканил да стане момиче на повикване в страната на лалетата. Разбойникът дотолкова се впечатлил от прелестите на нашата красавица, че още преди да е получил какъвто и да било отговор, освободил една от витрините на публичния си дом, като безмилостно наритал професионалистката, която я заемала до този момент.

Офертата към Сашка била умопомрачителна – според обещанията на холандеца, русокосата прелест от Дупница щяла да изкарва по около 100 000 евро на месец. Той категорично заявил, че певицата може да се довери напълно на професионалната му оценка и допълнил, че в момента най – много се търсят разкошните жени от нейния тип.

Сашка Васева често обича да се снима в домашни еротични фотосесии

„За какво ще стоиш в България, там се борите само за слава. Жена ми (оказало се, че сводникът е женен за българка – б. р.) като дойде при мен и се хвана за главата. Тя не беше и сънувала, че човек може да си живее прекрасно в една нормална държава” – опитвал се да я примами холандецът.

Сашка обаче категорично отказала да се пресели, защото никак не се виждала като момиче на пилон. Да практикува тази професия не било в манталитета й, въпреки че според противниците на чалгата у нас, фолк звездите не са нищо друго освен добре платени проститутки.

Дупнишката прима стана жертва на още един скандал през последните дни, твърдят светските хроникьори. Съвсем наскоро Сашка била обвинена, че е станала лесбийка, заради близките си отношения с новата си мениджърка Цвети. Според слуховете, Васева започнала непрекъснато да се оплаква, че всички нейни познати започнали да я разпитват дали не е обърнала резбата и това вече и дотегнало неимоверно много.

„Не съм обратна и не мисля и да ставам. Аз не знам защо и за Цвети се говорят тези неща при положение, че досега не ми е налетяла нито един път. Ако беше вярно, отдавна да съм разбрала” – откровеничи Сашка Васева.

Секс агресия:

http://www.youtube.com/watch?v=lcRyYo0N6AY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *