Канибал сее ужас в Пловдив !

1

kanibalПловдив тръпне в ужас от 24- годишният канибал Явор Геров. Въпреки че досега има две дела срещу него, младият мъж продължава да се разхожда на свобода в града под тепетата. Първата жертва на Геров е с отхапан нос, а втората – с изгризано ухо.

„Намерих си носа на тротоара”, споделя 27- годишният Димитър Николов, който преди няколко години е нападнат от кръвожадния си съгражданин. Двамата се спречкали в дискотека и излезли навън да си решат проблема. Димитър съборил Явор на земята и започнал да го удря. Ненадейно някой го блъснал в гърба. Обърнал се за миг да види какво става. Геров се възползвал от моментното муkanibal1 разсейване . Нахвърлил се върху лицето му и започнал да го хапе. Намесват се хора, които

успяват да ги разтърват.

Димитър се качил на такси и тогава разбрал ужасяващата истина – носът му го няма. Веднага скочил от колата и се върнал пред заведението, където допреди минута се бил. Намерил носа си на тротоара. От заведението му дали чаша да си го прибере. Димитър отишъл веднага в спешното, където му пришили отхапания орган.

Преди няколко месеца канибалът отново се проявил. Набелязал новата си жертва отново в дискотека. Отишъл да се заяжда с мъжът. Разправията между двамата стигнала до бой. Явор не се задоволил само да разменя юмруци с непознатия. Захапал ухото на мъжа и го откъснал.

Жертвите на канибала са завели дела срещу него, но според разследващите, няма достатъчно доказателства, че именно Геров ги е осакатил. И двамата пострадали са разпознали Явор.

Първата жертва на канибала не може да преодолее ужаса, който е изпитал преди години. Въпреки че няма белези по лицето, Димитър има проблеми със синусите. Затворил се е в дома си и вече на смее да излиза вечер, дори и в компания.

Първият канибал в България живее в село Голямо Буково, Бургаско. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *