Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кандидатът за Главен прокурор на ГЕРБ Николай Кокинов прикрива престъпления за десетки милиони левове

Тези дни стана ясно, че са налице първите искови молби, заведени от проф. Д-р Момчил Добрев в Софийски Градски Съд на дата 03.10.2012г. срещу градския прокурор Николай Кокинов, зам. градския прокурор Роман Василев и прокурор Марияна Станкова, наградената за добра служаб преди години от Главния прокурор доц. Борис Велчев, срещу бездействието им лично на тях като административни ръководители на СГП , за това че не са предприели никакви процесуални действия съгласно Наказателния кодекс да образуват наказателно дело за обсебване и кражба в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ СРЕЩУ съдиите от СГС за изчезнали документи – спечелено дело срещу „ Кремиковци”- за над 8 800 000 лева както и срещу съдийката от СГС Йорданка Моллова , брат й ХРИСТО МОЛЛОВ и баща им , за обсебване и кражба на игрални автомати , собственост на фирма на МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ за над 29 000 000 лева. Момчил Добрев е поискал от новия Висш Съдебен Съвет незабавното отстраняване на Кокинов , Роман Василев и Станкова като прокурори и моменталното им уволнение.

Очаква  се и искова молба   от лорд проф. Д-р Момчил Добрев  В Софийски  Градски Съд  срещу  зам. Главния прокурор  БОЙКО НАЙДЕНОВ   срещу бездействието им  лично на тях като административните  ръководители  на Следствието , за това че  не предприе никакви процесуални действия съгласно Наказателния кодекс  да образуване на наказателно дело срещу  съдии от Бургаски Окръжен Съд, и Върховен Касационен Съд и прокурори  за кражба с фалшиви нотариални актове на имоти за нула стотинки , узаконена  от съдиите от ВКС чрез протекция на Бургаски адвокат съпруг на съдийка от ВКС

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Кандидатът за Главен прокурор на ГЕРБ Николай Кокинов прикрива престъпления за десетки милиони левове

 1. А. Саркисян Отговор

  21.01.2013 в 16:51

  Позволете да Ви напомня, че това е поредната тотална неадекватност на Кокинов с прокурорския му пост. Същия нарече „невинни лица“ хора които с готовност дават подкуп на съдия, макар и мним, в коридорите на „Съдебната“ палата http://bnt.bg/bg/news/view/17496/izmamnik_v_cherna_toga_obikalja_v_sydebnata_palata_v_sofija
  Посланието му е ясно : грешката е единствено на кого давате подкупа – гледайте да е истински „съдия” за да получите „правосъдие”.
  Моля апелирайте за незабавното му отстраняване чрез вашата авторитетна институция.
  Корупцията е главната зараза водеща до разложението на обществото ни във всичките му сфери : Право, Икономика и пр.
  А тази личност няма никaкъв ориентир що е то подкуп на съдя или може ли ако си афектиран да риташ в главата и … притиснат на земята човек.
  Тук вече Н.Кокинов е убеден, че се „ налага причиняването на такива вреди” цитиран от в „Дневник” и агенция Фокус http://www.focus-news.net/?id=f23372.
  Трудно може да се измисли по-вреден за обществото ни пост за личност с „разбиранията“ на Градския Прокурор на Столицата на България – Н. Кокинов.
  Всъщност може : Главен Прокурор на Републиката
  … от действията на заелия вече длъжността г-н Цацаров (и като бивш съдия) ще разберем ще имали наченки на законност и по важното морал с Европейски ценности в Bulgaria или ядец и през следващата пети.. извинете седемлетка.
  Ако и сега не се променят директивите на Прокуратурата на РБ , чрез незабавната смяна на Градския ни прокурор, то – Надежда всяка тука, ще трябва да оставим !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *