Кандидат-принцеса тотално шашна съквартирантите във „ВИП Брадър“

2

Пред смаяните съквартиранти в къщата на брадърите нахлу не кой да е, а бъдеща принцеса. Ники Кънчев вкара вътре Софи, която е годеница на германския принц Албърт и наскоро се е забъркала в скандал, когато аристократите научили за връзката им. Въпреки това той бил твърдо решен да се ожени за нея. Понеже Софи е българка, живееща в Германия, решила да влезе в Брадъра, докато утихнат страстите.

Всъщност не идва самата Софи, а Камелия, която е годеница не на принца, а на Люси Дяковска. Тя трябва да играе ролята на Софи и ако не я разкрият, ще получи награда. Камелия се обърка още при влизането си и се представи с истинското си име. После се поправи и продължи да се запознава с другите като Софи.

Както при Памела, съквартирантите я чакаха със зяпнала уста, а Люси се направи, че не я познава, макар че й хвърли огнен поглед. За по-убедително беше пуснат и епизод от новините, в който се коментираше скандала между Софи и кралската фамилия. Орлин се почеса по главата и реши, че са изпуснали скандала, защото нямат достъп до медии от над 10 дни. Най-интересното от капана на Ники Кънчев беше, че и част от сайтовете за новини се хванаха в него. Снощи те официално разгласиха, че в Къщата влиза бъдеща принцеса, а днес, явно на по-трезва глава се сетиха, че Германия не монархия и няма крал, кралица и принц. А Алберт пък е принц на Монако. Ники Кънчев буквално изби рибата, защото на добре скроената му лъжа повярваха не само съквартирантите, но и зрителите, че дори и журналистите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LibfF_dgpSM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Съквартирантите ако бяха влизали в нета щяха да познаят любимата на Дяковска,беше пълно с техни снимки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *