Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кандидат-депутат разкри: Гласувах за себе си, а бюлетината изчезна!

Поредното доказателство за „честните” избори у нас

Александър Димитров

Александър Димитров

Нова схема за фалшифициране на изборните резултати разкри кандидат – депутатът от ВМРО Александър Димитров. Той разказа, че в деня на вота е гласувал за себе си в своята избирателна секция, същото направили неговите роднини, съседи и приятели. След оповестяването на резултатите обаче станало ясно, че във въпросната избирателна секция няма нито един глас за него или за ВМРО.

Куриозният случай е осъществен в 51-о училище в столицата. Водачът на една от листите на воеводите е категоричен, че е пуснал бюлетина за себе си, същото са направили и негови близки. Именно те му съобщават за машинацията и установяват, че всичките гласове сякаш са се стопили.

гласуване избори 2013

Ето така се гласува в България

„Обади ми се един съсед и ми каза така: „Абе, Сашо, като гласувахме за теб, защо няма нито един глас в нашата секция?”. На което аз буквално не можах да повярвам, косата ми се изправи от притеснение. Отидох веднага, проверих и поисках разпечатка от протокола. Срещу ВМРО имаше 0 гласа”, разказва шокираният Димитров пред национална телевизия.

Той е повече от убеден, че бюлетините на неговите сподвижници са част от престъпна схема за манипулации на изборния резултат.

„Да кажем, че приятелите ми, роднините ми, сестра ми, майка и татко не са гласували за мен, аз самият гласувах за себе си. Освен това бюлетината ми е валидна, защото самият аз съм подготвен и обучавах членове на СИК”, уточнява той.

От РИК обаче веднага отхвърлиха обвинение с обяснение, че машинациите не са възможни. Дори и да има някаква нередност, то по всяка вероятност е допусната грешка. Във въпросната секция са признати за невалидни 12 бюлетини – скъсани или неправилно попълнени. Обвиняват Александър Димитров, че си е пуснал сам невалидна бюлетина.

Ощетеният кандидат – депутат на ВМРО е готов да застане пред детектора на лъжата, ако същото направи и председателката на въпросната комисия Пенка Кръстева.

Да си припомним как и къде печатаха нелегални бюлетини:

http://www.youtube.com/watch?v=sC1hfb-FMag

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *