Камелия за Къци: Кои са тия дето гласуват за тоя идиот?

1
Люси Дяковска и Камелия

Изнервена от напускането на Люси налетя да го бие

Дори и кротката Камелия не издържа на номерата на Къци и изригна срещу него. Тя обяви, че само видът на самодоволната му муцуна е повече от достатъчен, за да я докара до изстъпление.

„Майната ти. Само като ти виждам мръсната физиономия ми идва да ти я разбия в масата. Изрод мръсен” – избухна приятелката на Люси срещу нежния съквартирант и се зачуди кои ли са тия зрители, дето гласуват за него.

След като нейната половинка Люси Дяковска се изнесе на пожар от къщата, Камелия изпадна в дълбока сърдечна криза. Опита да потърси утеха в прегръдките на Никол Станкулова и дори спа с нея, но това не помогна. Тя продължи да бъде все така силно разстроена и в крайна сметка си го изкара на невзрачния Вапцаров.

Камелия заяви категорично, че Къци абсолютно с нищо не заслужава да остане в играта и именно у него трябвало да се търси основната вина за изгонването на Люси. Бившата сервитьорка заяви категорично, че оттук нататък няма да спасява неблагодарния шоумен и ще го остави в лапите на най – големите му противници.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. багата трябваше да обере овациите на ками!багата е боклука в тази игра!не люси,а багата трябваше да да си бие шута вместо нея

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *