Камелия Тодорова спря да пие и подкара втора младост

0
Камелия Тодорова

Джаз певицата Камелия Тодорова напоследък изпаднала в перфектна кондиция и се чувствала сякаш кара втора младост. Видът й бил супер свежарски въпреки напредналата възраст и дори подрастващите се заглеждали по нея, когато се разминават по улицата.

Това основно се дължало на радостния факт, че Камелия тотално отказала да пие алкохол и вече от няколко месеца не се наливала като смок, както правеше в продължение на дълги години. За освобождаване от тежката зависимост й помогнали нейните най – близки приятели, както и страховете за собственото й здраве. Припомняме, че преди известно време Тодорова разкри, че й се привиждат извънземни, когато обърне някоя и друга чашка в повече.

Камелия Тодорова

Основна роля в борбата срещу алкохола изиграл и най – новият метод за лечение на алкохолизъм, наречен регресивна хипноза. Певицата доста време и със завидно усърдие ходила при известна специалистка по паранормални явления, която имала способността да гледа в предишните й животи, за да установи откъде идва зависимостта към пиячката.

Това несъмнено помогнало на Тодорова да осъзнае, кои са причините за нейното тежко положение. След като станало ясно защо, дошли и резултатите. Камелия от раз преглътнала тежката си зависимост към огнената вода и в момента живее прекрасен живот.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Je1LFgnHCvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *