Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия Тодорова остави алкохола и се захвана с компютри

Камелия Тодорова

Изнервила състудентите, преподавател я гони от час

Джаз примадоната Камелия Тодорова твърдо е отказала алкохола и наркотиците, издадоха нейни приближени. За да запълни времето си и отворената празнина, тя решила да тръгне на компютърни курсове в известен български университет. Всичко това би било повече от прекрасно, ако не бил пиперливият характер на изпълнителката.

Камелия Тодорова

Понеже нищо не разбирала от модерните технологии, на Кеми й било изключително трудно. Най – лошото било, че не искала да си учи уроците и да пише домашни, за което преподавателите твърде много настоявали. Вместо да внимава по време на лекциите, тя задавала един след друг буквално идиотски въпроси, с които започнала да лази по нервите на целия колектив.

В един от случаите наистина прекалила и дотолкова вбесила докторанта – преподавател, че човекът избухнал и едвам се сдържал да не й налети. След като успял да се овладее, взел най – разумното решение и я изгонил от час. Камелия се опитала да протестира, но той останал твърд като гранит и в крайна сметка тя се оттеглила с нескончаемо мърморене.

„Супер е това, че въпреки напредналата си възраст иска да се научи на нещо ново. На всички ни е ясно, че борбата с алкохола не е лека работа, но тя просто прекалява. Кой я знае какво си мисли по време на лекциите. На нас отначало ни беше забавно, но после ни омръзна и бави цялата група” – разкриват състуденти на Камелия Тодорова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vXO82joPqZQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *