Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия Тодорова: Вербуваха ме за агент на Шесто

Камелия ТодороваДжаз изпълнителката  Камелия Тодорова е била под прицела на  ДС. Бил направен опит тя да бъде вербувана от агент на 6-о управление и да стане сътрудник. В замяна на това й предложили да й бъде издадена плоча от „Балкантон“, където тези работи не ставаха като сега.

В момента всеки издава каквото си поиска и го пуска в интернет, а тогава специална комисия избираше най-добрите изпълнители. Тези признания  певицата направи  в предаването „Женски тайни“ , но не можа да стане ясно защо от Шесто са я изтървали. Тя се съгласила да стане агент, за да й издадат плоча, но мъжът не се появил повече на разговор, а самата тя отишла в Германия. Най-вероятно са я сметнали за ненадеждна, защото са знаели, че отива в Германия, а там би била още по-полезна като агент сред културната ни общност и в кабаретата. Освен това тя има плочи, издадени от „Балкантон“, така че въпросът с агентурното й минало се омота и не стана ясно защо са я потърсили, а после са се отказали от нея. Камелия Тодорова1

По-любопитно се оказа детството й. Тя била осиновено дете, но не знаела. Казали й на 11 години по стара българска традиция и то не хората от семейството й, а момче от улицата. Бъдещата певица изтичала при баба си да я попита вярно ли е и старата жена проявила много мъдрост. Обяснила й, че е вярно и обещала да й разкаже историята на родителите й, след като порасне, за да може да разбере всичко.

Още по-интересно е, че тя била осиновена в деня на раждането на брат й и двамата израсли като близнаци. Каква и била истинскита история, тя не каза. Най-вероятно е била плод на извънбрачна връзка. След време се появил истинският й баща и поискал да я опознае, но тя го отблъснала и казала, че си има майка и баща и не желае други.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *