Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия Тодорова награби водещия от “ Станция Нова“ Стефан Щерев

Камелия Тодорова прокуди Стефан Щерев от светско парти с набезите си…

Неостаряващата Камелия Тодорова изглежда храни мераци към водещия от „Станция Нова“ Стефан Щерев и при първа възможност му се нахвърли. Русокосата джаз певица стъписа значително по – младият от нея Стефан Щерев, като му се метна на врата жадна за ласки и започна да го целува. Поривът на Камелия Тодорова за нейно съжаление се състоя на светско парти пред очите на стотици вип персони. Закопнялата за Щерев певица така беше вкопчила водещият, че колкото и да не му се искаше,  и да се опитваше всячески да се измъкне от хищната й хватка му се наложи да отвърне на чувствата й поне символично с приятелска целувка по бузата, за да го пусне все пак Камелия Тодорова.

След хищната захапка на Камелия Тодорова, Стефан Щерев побърза да си тръгне…

Сконфузен от небивалата ситуация Стефан Щерев се зачуди, къде да се дене, че да се скрие от любопитните погледи и да не му се налага, да обяснява с какво е предизвикал Камелия Тодорова, която принципно се държи на положение.

След 2 – 3 неуспешни опита на Щерев да се скрие от любопитството на вип персоните, а и своята преследвачка в крайна сметка водещият реши, че ще е най – добре да си тръгне от партито преди Камелия Тодорова да го изненада и с друга засада.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *