Камелия спира чалгата и отваря ресторант

0
Камелия

Сексапилната певица Камелия била твърдо решена да сложи край на успешната си поп – фолк кариера и да я замени с ресторантьорски бизнес. Според последните слухове, Ками съвсем не била доволна от печалбите в последно време и решила да заложи на нещо доста по – сигурно сигурно.

Въпреки че непрекъснато си осигурявала участияи името и все още било символ на успешна певица Камелия намирала, че доходите й в момента са най – меко казано незадоволителни. Това се дължало преди всичко на занижените в пъти хонорари, които собствениците на заведения плащали, подгонени от тежката финансова криза.

Камелия

Камелия и гаджето й Цветин в крайна сметка решили, да направят собствена верига от ресторанти. Като начало щели да отворят два – един в София и един някъде по морето. Големият плюс на това начинание бил, че Камелия ще е в състояние сама да забавлява публиката няколко пъти месечно, без да й се налага да хвърля луди пари за хонорари на колегите си. Естествено, че щяла да урежда участия и на други поп – фолк знаменитости, с които е в добри отношения.

Пред успешното осъществяване на бизнес плана обаче стояли две основни пречки. Първата била, че Камелия така или иначе трябва да откупи авторските права на песните си от Митко Пайнера, за да има възможност необезпокоявано да ги изпълнява пред публика. Втората пречка била, че Цветин искал да направят нещо не толкова ангажиращо като ресторант, например малък хранителен магазин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QNeRdjvKmG4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *