Камелия се разписва върху яки мъжаги

3
Камелия

Чалга фурията Камелия показа завидно самообладание, след като беше подгонена от групичка яки мъжаги по време на нейно участие в известна столична кръчма. Почерпените баровци съвсем недвусмислено връхлетяха върху позастарялата, но все още апетитна булка и само бързият й рефлекс я спаси от погром.

След като се отдалечи на безопасно разстояние, обиграната и красива Камелия взе нещата в свои ръце. Тя хитро финтира нахалниците и обърна всичко на майтап. Веднъж потушила бойкота на подпийналите мачовци, чалга примата извади от задния си джоб перманентна химикалка и със замах остави по един автограф върху разголените гърди на мераклиите. Това ги накара да се усмирят съвсем, а един от тях заяви, че няма да се къпе докато надписът не се изтрие.

Камелия

Според почитатели на популярния чалга жанр, Камелия радва мъжките очи повече от петнадесет години. С неувяхващата си прелест, тя се нарежда уверено на първото място сред еротичната класация на родните поп – фолк певици. Ценителите твърдят, че Камелия не само е въоръжена с всичко необходимо за да спечели първото място, но и знае как да го покаже на тълпата.

„Ми к`во да кажеме, тя си има всичко. И големи цици, и изпънат крак, и готино дупе, което сякаш само ти говори. А никоя друга не е толкова умопомрачителна, когато се появи на сцената или на снимка само с две кръстчета върху зърната на гърдите. Направо мечта” – коментира развълнувано почитател на Камелия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Jl14cMQKWxc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *