Камелия: Събличам се гола само заради феновете

0

Див скандал между Камелия и СЕМ в лицето на Г. Лозанов

камелия мартеничка
Ками по мартеничка

Поп – фолк иконата Камелия възропта срещу изказване на шефа на СЕМ Гого Лозанов, в което той я нарече „предмет” и порица появяването й по голи цици върху мартеница серийно производство. На първо място красивата изпълнителка го призова да надскочи балканския си манталитет и да осъзнае, че навсякъде по света звездите се показват голи в името на публиката.

„Интересно ми е защо се вдигна толкова много шум около мен и моето име заради тази мартеница. Може би хората не знаят, че правата върху въпросната снимка ги държи едно списание, а не аз. Но това не попречи на мнозина да ме наплюят, въпреки че в случая нямам никаква вина. Ами питайте този, който е направил мартеницата защо ме е сложил там – решението е било изцяло негово”, каза разочарована Ками.

Тя още един път показа възмущение от думите на Горги Лозанов и категорично заяви, че никога не се е смятала за „предмет или вещ”, а за истински, жив човек. „Да се озърне малко и да види как го правят по световните сцени, там няма ли голота?”, попита риторично изпълнителката.

Камелия каза още, че се съблича единствено и само, когато ситуацията го изисква. Въпросната снимка от мартеницата е направена за списание с аудитория от възрастни хора, чиито читатели си го купуват именно заради еротичните снимки на красивите жени.

„Не обичам вулгарните неща като цяло. Еротиката е едно, а порнографията съвсем друго. Във фолка е пълно с вулгаризъм, но все пак има различни изпълнители, различни идеали. Някои клипове действително са на ръба, но все пак не прекрачват границите на позволеното”, заключи тя.

http://www.youtube.com/watch?v=eiRnR-A195Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *