Камелия пак се пусна гола в интернет

0

Камелия за пореден път се опита да провокира феновете си, но не с някой хит, а с голото си страстно тяло . Певицата  се показа само по парфюм и кожа в социалната мрежа.

kameliq-golaНа снимката фолкаджийката  е прикрила закачливо част от бюста си с ръката, с която сама се снима. Черно-бялата фотография леко загатва и задните части на Ками, а усмивката й е ослепителна и приканваща. 43-годишната певица често се снима сама,  прави си цели фотосесии – не особено облечена  или направо по организъм,  и после ги пуска в интернет.

Изпълнителката на весели песнички  редовно публикува фотоси по оскъдно облекло, или напълно без облекло, за да покаже на феновете си, че годините нямат нищо общо със се*сапила , че тя е доста се*си и на 43 и  може да се конкурира с по-младите си колежки от бранша.

Фенове обаче отбелязват, че тя може да докаже същото и без да се съблича. Трикът със събличането е доста евтин и понякога може да изиграе лоша шега на човек, който иска да се хареса на другите. Майсторлъкът е да изглеждаш се*си с дрехи, а не без тях.

Но може би любителката на нуди плажовете смята за съвсем естествено да застане гола прлед фотапарата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QNeRdjvKmG4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *