Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия напсува Къци и се закани да го убие

Това е пошъл и гнусен народ. Те не знаят кой кой е. Те не знаят коя съм аз. Аз ще им отмъстя. Ще разберат коя съм, кухарите му с кухари. Това бях само част от комплиментите на изоставената Камелия към зрителите. Кротката като котенце любовница на Люси се превърна в истинска лъвица. Тя съзря, като причина за изгонването на приятелката си Къци и насочи целия си гняв към него. След като гръмко го изпсува на майка няколко пъти, тя изсъска – ще те убия, мухльо, ще ти забия тази вилица. Ще те размажа. Игричката ще ти разкажа и други закани, които звучаха изненадващо от устата на една благоприлична дама и прилягаха повече на уличница, която крещи след отминала кола на магистралата. Вероятно Ками е била много разстроена, ще кажат някои. Може. Но коя дама, като се разстрои, изсипва поток от мръсни ругатни, вместо да си поплаче, което е някак по-женствено. Никол употреби доста усилия да обясни на Камелия, че Къци не е виновен, че той няма как да гласува за себе си и да изхвърли Люси, че това е вотът на зрителите, за който бившият шоумен няма никаква вина. Ще го убия бе – съскаше Камелия и го гледаше свирепо. Той разби нашите планове. Какви планове, тя не уточни. Но на сбогуване Люси също й напомни – спокойно и не забравяй нашата обща цел. Какви планове, каква цел, какви конспирации, никой не разбра. Ако става дума за парите от голямата награда, Люси има много повече пари. Най-вероятно тя е искала да наложи приятелката си в обществото като едно кротко, усмихнато и благонравно момиче. Само че момичето не можа да си изиграе ролята докрай и се разпсува като каруцарка, задминавайки и Златка. А като разбра, че вина имат зрителите, че не са гласували правилно, нарече целия български народ пошъл и гнусен.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Камелия напсува Къци и се закани да го убие

 1. AJAX Отговор

  14.11.2012 в 11:33

  ТАЯ ГНУСНА КУРВА,ПРОДУЦЕНТИТЕ ТРЯБВАШЕ ВЕДНАГА ДА Я ИЗРИТАТ ОТ ШОУТО ! НО КАКВО ГОВОРЯ ,ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ ОТ“ ГОЛЕМИЯ БРАТ“ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ДУМАТА -„НАЦИОНАЛИСТ“ !

 2. peter nikolov Отговор

  14.11.2012 в 13:50

  аз съм на страната на къци

 3. Triniti Отговор

  15.11.2012 в 17:00

  Пошли и нагли са селяните ,които изгониха гражданите и се наместиха в градовете, оттогава цялата държава се срина. Дано правителството да направи нещо по въпроса, че в градовете да останат само възпитаните и кадърни хора дори и от малки градове ,просто да са възпитани ,а не простаци. Отделно селяните ,тези които са нагли, много се поддържат помежду си имат си и телефоните , абсолятна свинска сган . Моля г- н Борисов направете нещо, ние нормалните и интелигентни хора се чувстваме РЕПРЕСИРАНИ ОТ СЕЛЯНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *