Камелия мечтае за бебе (СНИМКА)

0
Камелия

Най – голямата мечта на фолк певицата Камелия била да си има свое бебе. Това издадоха пред столични журналисти нейни приятелки и допълниха, че й пожелават от все сърце да се сдобие със своето малко съкровище в най – скоро време.

Камелия гушка малко детенце

Самата Камелия пък публикува снимка във Фейсбук, на която държи малко бебенце. Фотосът предизвика умиление сред стотици нейни привърженици и само за около един час бе харесан от над хиляда души. Всички заявиха по най – категоричния начин, че на певицата много й отива да се гушка с бебе и на свой ред й пожелаха да си роди свое собствено.

Според клюките обаче, Камелия имала някакви проблеми в тази насока. Поради тази причина тя предприела поредица от отчаяни мерки, които да сбъднат мечтата й. В жълтите медии доста отдавна се пише, че поп – фолк изпълнителката от години се опитва да забременее, но все не успява.

Поради тази причина, преди няколко дни Камелия и мъжът й Цветин дори ходили да се молят в Кръстова гора. Там всяка година на 14 септември се събират вярващи хора, защото според легендите това място е свято и там се сбъдват чудеса. За да се изпълни мечтата обаче, молещите се трябва да изкарат нощта под открито небе и да се помолят горещо на Бог.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-f8xfDyfLEU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *