Камелия: Клевета! Къпя се по три пъти на ден

0

Странното изявление, че взима душ поп изпълнителката Камелия прави с повод и без повод. Причината е, че папараци уловиха потните й подмишници и ги публикуваха, а нейни колежки ехидно отбелязаха, че нямала време да влиза често в банята, затова малко понамирисвала, като се изпоти на сцената.

Злобните подмятания стигнаха дотам, че певицата бе сравнена с Веселин Маринов, който обилно се поти на сцената и извън нея, но поради заболяване. Това е удар под кръста и зная кой го е направил, каза Камелия, но не назова конкретно име. Оттогава обаче при всяко интервю тя подчертава, че влиза три пъти на ден в банята, обяснява детайлно всяка процедура, която извършва, изброява цялата си налична козметика и как се ползва. Нейни познати я забелязали в столичен МОЛ буквално да изкупува всякакви шампоани, душ гелове, балсами за тяло, соли за вана и дезодоранти. Ударът наистина е много силен върху самочувствието на фолк дивата.

Пуснеш ли клюка за някоя жена, че е нечистоплътна, славата й остава за цял живот, а мъжете започват да се отдръпват. Вярно е обаче и друго. Всяка една певица може да бъде записана и снимана с пот на чело и под мишниците в края на концерта й, ако не си е сложила свръхзащита срещу този естествен процес. В момента Камелия се забавлява на морето, но злобари пак пуснаха слух, този път, че стояла дълго във водата, за да се осоли и да не се поти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ooc_0VPha38

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *