Камелия цъфна по голи ц*ци на мартеничка

0

камелия мартеничкаНевероятен кич шашна потребителите и най-вече мераклиите да купят традиционното българско украшение – мартеничката, което се слага за здраве и късмет. 

И тази година въображението на производителите нямаше стигане и наред с обикновените, или красиво изработени украшения от бели и червени конци се появиха безумни кичозни произведения на „изкуството“. Възмутани граждани вече пратиха в сайтове и телевизии мартеничка с лика на фолкпевицата Камелия. Ликът на чалгадивата е вграден в кръгла значка – банер, а отстрани висят две кончета, за да си личи, че все пак чакаме пролетта.

Лошо няма, който си харесва Камелия, може да си я окичи навсякъде, даже и да си я татуира на челото, на главата, на корема и където си иска. Шокиращото обаче е, че тя не само е вградена в банера, но и избраната снимка е гола…Тя е изрязана малко под раменете и се виждат добре оформените й гърди заедно със зърната. На всичкото отгоре е засмукала еротично пръста си и намеква за сластни нощи под чаршафите.

Още по-ужасно е, че не само Камелия цъфти на щандовете. Полуголи са се появили Галена, Андреа, че даже и Преслава. Има даже и почти мъжествена снимка на Азис.

След като с много зор фолкпевците бяха махнати от ученическите теткрадки и кутии за моливи, сега те се изтипосаха снимани по фантазия на сергиите за мартенички. И сума ти деца ще си закачат любимата фолкдива без сутиен на блузките.

Чалгакултурата вече превзе и народните традиции. Нищо чудно да цъфнат Анелия и Емилия дибидюс на ваденки за великденски яйца. А още повече няма да е чудно, ако хората си окичат яйцата с тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DGnkZ2qlB40

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *