Калин Врачански забърса сервитьорка

0
Калин Врачански

Поголовните писаници за любовния живот на звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански се оказаха чиста проба измислици, а всички слухове за негови любовни афери с колежки и певици вече са смачкани и изхвърлени в кошчето.

Оказа се, че актьорът действително си има нова изгора, но въпреки че е млада и чаровна, тя съвсем не е известна на широката публика. Според опитни журналисти, въпросната мадама носи името Анелия и е родом от Стара Загора. Сега обаче живеела в столицата, където работи като сервитьорка.

Лозенец

Именно във въпросното заведение се запознали с Калин, който си я харесал от пръв поглед. Все още не е ясно обаче дали връзката им е сериозна, или става въпрос за най – обикновен летен флирт. Наскоро обаче Врачански даде интервю за луксозно издание в което разкри, че има близка до сърцето си дама.

През почивните дни Калин и Анелия се разходиха до плажа в Лозенец, където си правиха компания с братята Явор и Захари Бахарови, Теодора Духовникова и Диана Алексиева. Теодора събра погледите на зяпачите, защото без никакво притеснение развяваше гордо монокините си по плажа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jS528-1UR4U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *