Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Калин Врачански работил като цветар

Калин продавал цветя на Орлов мост

Звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански в продължение на година и половина е бил цветар в центъра на София.
Актьорът започнал да продава рози в малко магазинче на Орлов мост веднага щом го приели да учи във ВИТИЗ. Остъклената будка била първият му „Стъклен дом“.

На Калин му се наложило да бачка където и да било само и само да си изкарва прехраната, тъй като майка му нямала финансови възможности да издържа и трите си деца, дошли да си търсят късмета си в София.
Врачански не е сноб и никога не е криел сиромашкия епизод от своята биография пред близките си приятели. Но пък и никога не го е споменавал в интервюта за разлика от Слави Трифонов, който обича да раздува как продавал мартеници в столичен подлез.

„Калин работи от 18-годишен, веднага щом завършил училище. Не е мързелив, никога не е чакал нещо даром да му падне от небето. Рози продаваше, за да се издържа. Срамна работа няма и според мен той се гордее с това- знае от къде е тръгнал и какво му е коствало да стане актьор“, разказва негов приближен.

Освен че е бил цветар, Калин избягва да споменава, че навремето се е срамувал от фамилията си. Към днешна дата обаче се радва, че се отличава с нетрадиционното си фамилно име, което се запомня лесно от аудиторията.

През 2002 година Врачански завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на проф.Здравко Митков.
Малко след това пътищата му се преплитат с тези на Стефан Данаилов. Тогава никой от двамата не предполага, че след години ще играят баща и син в „Стъклен дом“. През 2003 година Врачански и Данаилов се срещат в театрална постановка. Ламбо до днес- днешен твърди, че веднага съзрял у Калин талант, Които несъмнено ще пожъне заслужени успехи.

Почти десетилетка след запознанството им Врачански на майтап се явил на кастинга за ролята на Камен в „Стъклен дом“. Когато снимките на филма започнали Ламбо бързо се сетил за момчето, което преди години му направило впечатление в театъра. Към днешна дата Данаилов не спирал да му повтаря: „Казах ли ти, че от теб ще стане голям актьор.“

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *