Калин Врачански стана метросексуален

1

Актьорът от „Стъклен дом“ вече стана метросексуален. Това обяви негласно самият той, като се появи на светско парти без мъжествените косми по гърдите си. Актьорът изтърпял първата си епилация почти геройски, но не знаел, че боли толкова много, признал пред свои познати той.

Как издържат жените и как се появяват с такава копринена кожа без нито едно косъмче, чак сега разбрах. Жертвите, които правят, са огромни, въздъхнал той. Въпреки страданията покрай скубането, Врачански се гордее с новата си визия и даже си сложил медальон, който да заковава погледите в голата му гръд. Образът му на мачо, който действа на жените като мухоловка, е рязко променен и от прическата. Вместо разпилените рошави къдрици, сега тя вече е зализана и дори подредена.

Актьорът не издаде дали е използвал следващия вид дамски услуги – сешуар, лак за коса и оформяне на скалпа. Остава и да махне дрехите си на клошар и да облече нещо прилично и няма да го познаем, шегуват се приятелите му. Калин обяснил, че просто му е горещо и затова е в този вид. Пък и бил любопитен да види как се чувстват метросексуалните мъже. Засега му харесвало, но се колебаел дали да мине втори път през инквизицията на епилирането. Заради новата визия, или по други причиини той стоплил и отношенията си с бившето си гадже Силвия Петкова. Засега двамата не излизали на обществени места заедно, за да не подхранват отново клюките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GhBz-Qs9BUw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *