Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Калин Врачански отказа да играе скитник, депресирало го

Калин Врачански3„Аз съм човек, който винаги си преследва мечтите. Имам много предложения и мога да си избирам между тях, а това е  най-важното“ – похвали се актьорът Калин Врачански. Да си намирам ролята, която ми харесва.
Той заяви, че отказал да участва във филм,  който започва да се снима наскоро и в който хората са несретници. Живеят на улицата, деградират, борят се, но се отказват от борбата и постепенно улицата ги поглъща. Много тъжна история. Буквално ме смаза. И бях категоричен – не искам да участвам в подобно нещо. Не искам да влизам в кожата на нещастик, който спи по пейките, храни се от кофите за смет и накрая умира като бездомно куче.

Реакциите след това откровение на актьора бяха противоречиви. Ти само лъскави ролички ли искаш? Да си големият мачо, който сваля мадами и те го преследват, запитаха зрители. Истинското изкуство идва от истинския живот. А по улиците наистина има хора, които живеят като кучета и така умират. И една такава роля, изиграна талантливо, би могла да ти донесе награда, но ако можеш да играеш. Но явно предпочиташ да играеш себе си, или мечтата за себе си.

Актьорът обясни още, че разбрал, че е известен, след като хората започнали да го разпознават по улиците и да го сочат с пръст, но не смятал себе си за звезда. Звездите са на фолксцената и в разни телевизионни предавания, пошегува се Врачански.

Той обясни и за участията си в чужди филмови продукции. Щяха да са по-успешни, ако знаех английски. А аз не го знам добре и затова ми дават епизодични роли. Не мога да се разбера и с екипа. Той учел английски от година две, но не му оставало никакво време да го донаучи.
В мрежата го посъветваха през лятото, вместо да пие и да се бие в кръчмите на морето, да залегне над учебниците.  
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *