Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Калин Врачански отказа алкохола от любов по Силвия

Калин ВрачанскиКалин Врачански се зарекъл и вече се отказал от твърдия алкохол. Доскоро безспорният любимецът на дамите беше известен с непрекъснатата си и всепоглъщаща страст си към чашката, обаче напоследък е минал е само на бира, и то в символични количества. 

От изпълващите го с вдъхновение и мъгла запои актьорът решил да лиши заради своята приятелка Силвия Петкова. Двамата бяха бяха разделени няколко години, като искрите между тях ту припламваха отново, ту угасваха. Той се опитваше да я замени с друга, но сърцето му беше при нея и двамата наскоро отново се събраха, като всеки остави временната си половинка. Калин Врачански1Младата актриса обаче била абсолютно категорична, че ще остане с него само ако той спре да пие. Яките алкохолни запои станали основната причина Силвия да го отреже и да сложи край на връзката им. Врачански обаче си оставал лудо влюбен в нея и бил решен на всякакви подвизи, за да си я върне. Дамата му признала, че още го обича, но го обича трезвен, а не пиян като прасе. Тя поставила строг ултиматум – или тя, или бутилката. Изкушението било голямо, жертвата също, но актьорът я направил в името на любовта.

За неговото пиене вече бяха започнали да се разказват легенди. Тичайки от една работа на друга, по пътя актьорът се подкрепяше с концентрат от пластмасови шишенца. Понякога до вечерта изпивал три.. Особено интересни изпълнения имаше това лято на морето, където се насвяткваше в капанчето още до обяд, а след това започваше да вдига полите на сервитьорките, или да хваща мацките за дупетата, докато те чакат на бара за кафе. В същото време Силвия беше на къмпинг „Градина“ и той отиде да я види. Какво са говорили цял ден двамата и колко е изпил през това време историята мълчи. Единствено е известно, че Силвия го изгони вечерта обратно към неговия курорт и отказа да си довършат почивката заедно, въпреки че беше на море сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ULfpmpIcCGc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *