Калин Врачански: Не съм пребит, снимката е Фотошоп

0

Врачански отрича да е ял шамари

Калин Врачански
Калин Врачански

Актьорът Калин Врачански усмихнато отрече новината, че е пребит заради неангажиращ флирт с девойка от Перник. Той дори се засмя от сърце на тези вести и заяви, че това е най – интересното нещо, което е чувал за себе си в последно време.

„Ха-ха-ха, това наистина си е много смешно! Какви ли не дивотии измислят вече за хората. Не съм ял бой и никога не съм се бил с момче от Перник, на което съм искал да свалям приятелката. Сега съм на морето с мои приятели, къпя се и карам сърф. Никъде по мен няма дори и една синявица. А тази снимка с насинените очи, дето са ми я изпраскали, си е чист Фотошоп”, коментира той.

Калин Врачански
Калин Врачански

Вчера България гръмна от новината, че Калин Врачански е пребит от ревнив перничанин. Пред медиите първоначално излезе с изявление, че просто се е цапардосал в дъската докато кара сърф, тъй като все още нямал кой знае какъв опит с пособието за ветроходство.

Според разказите на очевидци обаче, предишната вечер той се напил до безпаметност в крайбрежно капанче и се хвърлил в прегръдките на красива девойка. За добро или лошо приятелят на хубавицата се оказал наблизо и на няколко пъти отправил предупреждения към Калин Врачански да престане. Актьорът обаче бил толкова пиян, че дори не разбирал какво му говорят и след минути се оказал със сменена физиономия.

http://www.youtube.com/watch?v=QLSCh_gHyGk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *