Калин Врачански изчезна след препиване

0

kalinЗвездата на „Стъклен дом” Калин Врачански не удостои с присъствието си сутрешния блок на Би ти ви. Водещите се видяха в чудо да запълнят 15- те минути, които бяха отделени за известния актьор. До края на предаването Врачански дори не благоволи да се обади и да се извини.

Вечерта преди участието си в „Тази сутрин” Калин яко е запивал с компания, научихме от наш източник. Актьорът разпускал с приятели, а алкохолът се леел в изобилие. Врачански така се подредил, че се наложило да го влачат до дома му. Дори алармата не била

Калин се събра отново със Силвия
Калин се събра отново със Силвия

 в състояние да го вдигне след тежкия запой.

Напоследък на Калин му е леко на сърцето, след като отново се събра с бившата си приятелка Силвия. Култовият актьор се е посветил изцяло на любимата си и дори поставя връзката си с нея преди кариерата си. Графикът на Врачански вече се разтовари, след като беше заснет последния епизод на „Стъклен дом” за сезона. Заедно с приятелката си, любимецът на тийнейджърките ще се посвети на активна почивка през лятото.

За разлика от колежката си Елена Петрова, която беше хваната да шофира с 1,2 промила, Врачански поне се спаси от публичен резил. След изцепката си, която за малко да й коства книжката, къдрокосата актриса дори не се извини на феновете си. А пък и пиарите на работодателите й успяха да замажат скандала.

Къде запива Калин Врачански. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *