Калин Врачански и Елена Петрова крият, че са заедно! – видео

0

Камен и БорянаДоста връзки, а от там и разводи, разбира се, са се родили на снимачната площадка. Холивудските примери за това са безбройни. Естествено и в България от известно време насам започваме да гоним тези тенденции. Известни двойки и у нас се опитват доста често да избягат от полезрението на сръчните папараци, но накрая така и не успяват да скрият връзките си от пресата.

Рано или късно скандалът вече е факт! Всички помним неотшумелия все още шок и ужас от връзката между мъжа на Алисия, футболната звезда Валери Божинов, и скандалната плеймейтка Николета Лозанова. Валери и НиколетаКолкото и да се опитваха да скрият от медиите връзката си, толкова по явна ставаше тя. Докато в един прекрасен момент скандалът гръмна и не остави нищо красиво от евентуалната им романтична любов. Вестниците изкара за нула време всички черни ризи на Валери и Николета, дори не пожалиха и Алисия.

Нещо подобно в момента се случва и около звездите в сериала „Стъклен дом”. Слухове разнасят, че пламнала между героите им любов, се е пренесла и в реалния живот. От „Уикенд” даже са убедени, че отношенията им в най-скоро време ще станат и официални. Медията не за първи път твърди, че Врачански и Петрова са заедно. Още от септември миналата година жълтурковците са разкрили аферата им, но уплашили актьорите и те упорито започнали да отричат, както пред колегите, така и пред приятелите си. Причина за това била все още неразтрогнатият брак на Елена с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Мълвата носи дори, че любовта на актрисата към Калин е допринесла за решението й да се разведе.

Врачански пък неотдавна се раздели неочаквано с дългогодишната си приятелка Силвия Петрова. Дунав мостВсички помним горчиво как започна и любовта между Йоана Буковска и Чочо Попйорданов. Двамата се залюбиха по време на снимките на „Дунав мост”, но страстта им не издържа дълго. Отново в съзнанието на зрителите останаха само грозните публикации в медиите, свързани с тях.

Най- известната екранна двойка в момента заедно и в реалния живот? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *