Калин Вельов ще си отглежда бебето на плажа

0

След като навърши един месец бебето на Калин и Дияна – Карина заминава на плаж, обявиха гордите родители. С което хвърлиха в ужас приятели, педиатри и доста майки.

 Карина се роди на 1 юни и от 1 юли вече ще покорява родното Черноморие. Мама и татко ще я заведат на къмпинг „Градина“ и ще я гледат в каравана. Това е безумие, коментират млади майки. Слънцето е силно и е вредно за едномесечно бебе. Според стари поверия новороденото дори не трябвало да излиза от къщи до 40-я ден, защото щели да го урочасат. На двойката не й пука от уроки, нито пък от бабини – деветинини. Те смятат, че морският въздух ще е полезен за Карина и тя трябва да се калява.

През есента мислят да я заведат и на планина. Дияна роди с Цезарово сечение и плъзнаха слухове, че не е добре със здравето и раждането било тежко. Тя сама ги опроверга, като още на десетия ден излезе с количката навън. Калин пък тръгна на училище за родители, за да бъде по-пълноценен татко на малката си щерка. Той я посрщна пред родилното със специален кармичен букет и е сигурен, че ще расте здрава и весела. Къмпинг „Градина“ не е избран случайно. Там преди време двамата щастливи родители се запознали, а сега любовта им е все така силна, както тогава.

 
Новият хит на Калин. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *